Loading

Öğr. Gör.

Tülay DURAN

Pamukova Meslek Yüksekokulu

Gıda İşleme Bölümü

İletişim

tduran@subu.edu.tr

(264) 616 08 07

Güncellenme Tarihi : 30-04-2025 06:09

ULUSLARARASI :
1
Removal of Listeria monocytogenes, Staphylococcus aureus and Escherichia coli O157:H7 biofilms on stainless steel using scallop shell powder
DURAN TÜLAY,Cagri-Mehmetoglu Arzu , FOOD CONTROL, 2012
Uluslararası   Hakemli   SCI   Özgün Makale
2
Incidence of Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157:H7 in two Kasar Cheese processing environments
Cagri-Mehmetoglu Arzu,Yaldirak Guliz,DURAN TÜLAY,Simsek Merve,Bozkir Hamza,Eren N. Mine , FOOD CONTROL, 2011
Uluslararası   Hakemli   SCI   Özgün Makale
3
INHIBITION OF LISTERIA MONOCYTOGENES AND ESCHERICHIA COLI O157:H7 ON FRANKFURTERS USING SCALLOP-SHELL POWDER
DURAN TÜLAY,Yaldirak Gueliz,KOLA OSMAN,Cagri-Mehmetoglu Arzu , JOURNAL OF FOOD SAFETY, 2010
Uluslararası   Hakemli   SCI   Özgün Makale
ULUSAL :
1
Ayva ve Ayva Atığı Sirkesi Üretimi, Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Devam Ediyor
2
Prunus spinosa L. meyve, çekirdek ve yaprağının toplam fenolik madde, antosiyanin ve flavonoid içeriklerinin belirlenmesi, antioksidan ve antimikrobiyal etkilerinin incelenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Tamamlandı
ÖNLİSANS :
1
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : Genel Mikrobiyoloji, Saati :4
2
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : Gıda Mikrobiyolojisi, Saati :3
3
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : Gıda Üretim Teknolojisi 1, Saati :3
4
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : Hazır Gıda Teknolojisi, Saati :2
5
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : Mikrobiyoloji, Saati :4
6
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : Staj, Saati :1
7
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : İşletmede Mesleki Eğitim, Saati :5
8
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : Genel Mikrobiyoloji, Saati :4
9
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : Gıda Mikrobiyolojisi, Saati :3
10
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : Gıda Üretim Teknolojisi 1, Saati :3
11
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : Hazır Gıda Teknolojisi, Saati :2
12
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : Mikrobiyoloji, Saati :4
13
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : İşletmede Mesleki Eğitim, Saati :5
14
Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : Beslenme ve Diyet, Saati :3
15
Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : Genel Mikrobiyoloji, Saati :4
16
Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : Gıda Mikrobiyolojisi, Saati :3
17
Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : Gıda Üretim Teknolojisi 1, Saati :3
18
Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : Mikrobiyoloji, Saati :4
19
Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : Tahıl Teknolojisi, Saati :2
20
Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : Veterine Mikrobiyoloyisi ve Viroloji, Saati :4
21
Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : İşletmede Mesleki Eğitim, Saati :5
22
Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : ET VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3
23
Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA ANALİZLERİ, Saati :3
24
Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA MİKROBİYOLOJİSİ, Saati :3
25
Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : KURUTULMUŞ VE ÖZEL SÜT ÜRÜNLERİ, Saati :3
26
Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3
27
Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : TEMEL MİKROBİYOLOJİ, Saati :3
28
Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : YAĞ ANALİZLERİ, Saati :3
29
Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : ÜRETİM TEKNOLOJİSİ VE KALİTE I, Saati :3
30
Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : ÜRETİM TEKNOLOJİSİ VE KALİTE II, Saati :3
31
Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : İÇME SÜTÜ VE KONSTRE ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ, Saati :3
32
Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : İŞYERİ EĞİTİMİ, Saati :8
33
Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : ET VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3
34
Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA ANALİZLERİ, Saati :3
35
Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Saati :3
36
Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA MİKROBİYOLOJİSİ, Saati :3
37
Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : KURUTULMUŞ VE ÖZEL SÜT ÜRÜNLERİ, Saati :3
38
Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3
39
Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : TEMEL MİKROBİYOLOJİ, Saati :3
40
Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : YAĞ ANALİZLERİ, Saati :3
41
Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : ÜRETİM TEKNOLOJİSİ VE KALİTE I, Saati :3
42
Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : ÜRETİM TEKNOLOJİSİ VE KALİTE II, Saati :3
43
Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : İÇME SÜTÜ VE KONSTRE ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ, Saati :3
44
Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : İŞYERİ EĞİTİMİ, Saati :8
45
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : ET VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3
46
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA MİKROBİYOLOJİSİ, Saati :3
47
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : KURUTULMUŞ VE ÖZEL SÜT ÜRÜNLERİ, Saati :3
48
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3
49
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : TEMEL MİKROBİYOLOJİ, Saati :3
50
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : YAĞ ANALİZLERİ, Saati :3
51
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : ÜRETİM TEKNOLOJİSİ VE KALİTE I, Saati :3
52
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : ÜRETİM TEKNOLOJİSİ VE KALİTE II, Saati :3
53
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : İÇME SÜTÜ VE KONSTRE ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ, Saati :3
54
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : İŞYERİ EĞİTİMİ, Saati :8