1 | Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : Genel Mikrobiyoloji, Saati :4 |
2 | Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : Gıda Mikrobiyolojisi, Saati :3 |
3 | Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : Gıda Üretim Teknolojisi 1, Saati :3 |
4 | Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : Hazır Gıda Teknolojisi, Saati :2 |
5 | Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : Mikrobiyoloji, Saati :4 |
6 | Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : Staj, Saati :1 |
7 | Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : İşletmede Mesleki Eğitim, Saati :5 |
8 | Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : Genel Mikrobiyoloji, Saati :4 |
9 | Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : Gıda Mikrobiyolojisi, Saati :3 |
10 | Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : Gıda Üretim Teknolojisi 1, Saati :3 |
11 | Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : Hazır Gıda Teknolojisi, Saati :2 |
12 | Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : Mikrobiyoloji, Saati :4 |
13 | Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : İşletmede Mesleki Eğitim, Saati :5 |
14 | Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : Beslenme ve Diyet, Saati :3 |
15 | Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : Genel Mikrobiyoloji, Saati :4 |
16 | Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : Gıda Mikrobiyolojisi, Saati :3 |
17 | Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : Gıda Üretim Teknolojisi 1, Saati :3 |
18 | Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : Mikrobiyoloji, Saati :4 |
19 | Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : Tahıl Teknolojisi, Saati :2 |
20 | Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : Veterine Mikrobiyoloyisi ve Viroloji, Saati :4 |
21 | Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : İşletmede Mesleki Eğitim, Saati :5 |
22 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : ET VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3 |
23 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA ANALİZLERİ, Saati :3 |
24 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA MİKROBİYOLOJİSİ, Saati :3 |
25 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : KURUTULMUŞ VE ÖZEL SÜT ÜRÜNLERİ, Saati :3 |
26 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3 |
27 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : TEMEL MİKROBİYOLOJİ, Saati :3 |
28 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : YAĞ ANALİZLERİ, Saati :3 |
29 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : ÜRETİM TEKNOLOJİSİ VE KALİTE I, Saati :3 |
30 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : ÜRETİM TEKNOLOJİSİ VE KALİTE II, Saati :3 |
31 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : İÇME SÜTÜ VE KONSTRE ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
32 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : İŞYERİ EĞİTİMİ, Saati :8 |
33 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : ET VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3 |
34 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA ANALİZLERİ, Saati :3 |
35 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
36 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA MİKROBİYOLOJİSİ, Saati :3 |
37 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : KURUTULMUŞ VE ÖZEL SÜT ÜRÜNLERİ, Saati :3 |
38 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3 |
39 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : TEMEL MİKROBİYOLOJİ, Saati :3 |
40 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : YAĞ ANALİZLERİ, Saati :3 |
41 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : ÜRETİM TEKNOLOJİSİ VE KALİTE I, Saati :3 |
42 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : ÜRETİM TEKNOLOJİSİ VE KALİTE II, Saati :3 |
43 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : İÇME SÜTÜ VE KONSTRE ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
44 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : İŞYERİ EĞİTİMİ, Saati :8 |
45 | Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : ET VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3 |
46 | Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA MİKROBİYOLOJİSİ, Saati :3 |
47 | Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : KURUTULMUŞ VE ÖZEL SÜT ÜRÜNLERİ, Saati :3 |
48 | Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3 |
49 | Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : TEMEL MİKROBİYOLOJİ, Saati :3 |
50 | Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : YAĞ ANALİZLERİ, Saati :3 |
51 | Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : ÜRETİM TEKNOLOJİSİ VE KALİTE I, Saati :3 |
52 | Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : ÜRETİM TEKNOLOJİSİ VE KALİTE II, Saati :3 |
53 | Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : İÇME SÜTÜ VE KONSTRE ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
54 | Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : İŞYERİ EĞİTİMİ, Saati :8 |
İletişim
tduran@subu.edu.tr(264) 616 08 07