1 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : ET VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3 |
2 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA ANALİZLERİ, Saati :3 |
3 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA MİKROBİYOLOJİSİ, Saati :3 |
4 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : KURUTULMUŞ VE ÖZEL SÜT ÜRÜNLERİ, Saati :3 |
5 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3 |
6 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : TEMEL MİKROBİYOLOJİ, Saati :3 |
7 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : YAĞ ANALİZLERİ, Saati :3 |
8 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : ÜRETİM TEKNOLOJİSİ VE KALİTE I, Saati :3 |
9 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : ÜRETİM TEKNOLOJİSİ VE KALİTE II, Saati :3 |
10 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : İÇME SÜTÜ VE KONSTRE ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
11 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : İŞYERİ EĞİTİMİ, Saati :8 |
12 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : ET VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3 |
13 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA ANALİZLERİ, Saati :3 |
14 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
15 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA MİKROBİYOLOJİSİ, Saati :3 |
16 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : KURUTULMUŞ VE ÖZEL SÜT ÜRÜNLERİ, Saati :3 |
17 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3 |
18 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : TEMEL MİKROBİYOLOJİ, Saati :3 |
19 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : YAĞ ANALİZLERİ, Saati :3 |
20 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : ÜRETİM TEKNOLOJİSİ VE KALİTE I, Saati :3 |
21 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : ÜRETİM TEKNOLOJİSİ VE KALİTE II, Saati :3 |
22 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : İÇME SÜTÜ VE KONSTRE ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
23 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : İŞYERİ EĞİTİMİ, Saati :8 |
24 | Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : ET VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3 |
25 | Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA MİKROBİYOLOJİSİ, Saati :3 |
26 | Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : KURUTULMUŞ VE ÖZEL SÜT ÜRÜNLERİ, Saati :3 |
27 | Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3 |
28 | Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : TEMEL MİKROBİYOLOJİ, Saati :3 |
29 | Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : YAĞ ANALİZLERİ, Saati :3 |
30 | Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : ÜRETİM TEKNOLOJİSİ VE KALİTE I, Saati :3 |
31 | Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : ÜRETİM TEKNOLOJİSİ VE KALİTE II, Saati :3 |
32 | Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : İÇME SÜTÜ VE KONSTRE ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
33 | Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : İŞYERİ EĞİTİMİ, Saati :8 |
İletişim
tduran@subu.edu.tr(264) 616 08 07